Genç yeteneklerin uluslararası başarısı
 

Zeynep Serpen, Hasan Topçuoğlu ve Bengü Korkmaz, Ukranya’da düzenlenen Uluslararası Gençlik Dans Festivali’nde finale kalma başarısı gösterdiler.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı’nın üç öğrencisi Ukrayna’nın Odessa kentinde 20 Haziran’da yapılan Uluslararası Gençlik Dans Festivali’nde finale kalarak bir ilke imza attılar. Avrupa ’nın önemli Klasik Bale yarışmalarından biri olan bu organizasyonda, Bengü Korkmaz 14 yaş grubunda kızlarda birinci, Zeynep Serpen ve Hasan Topçuoğlu üçüncü oldular. Bu başarıyı elde etmek için hafta sonu, yaz tatili olmadan çalıştıklarını ifade eden öğrenciler, hayattaki en büyük emellerinin mesleklerinde en iyi olup, Türkiye’yi yurtdışında başarıyla temsil etmek olduğunu, söylediler. Türkiye için bir ilk olan bu başarının kahramanı öğrenciler, Temmuz ayında ise Varna Uluslararası Yaz Okulu ’na katılacaklar.
Kaynak: Hürriyet 7 Temmuz 2006

 
Süper Teyze 83
Emrecan oturma odasında birlikte televizyon seyrettikleri sırada babasına sordu : - Babacığım sence hangimiz kadınlardan yana daha dertliyiz ? Babası şaşırdı : -Ne demek istiyorsun oğlum ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.