Sıcakta erimeyen çikolata
 

Bilimadamları çikolata bağımlılarının hayatını değiştirecek bir buluşa imza attı. Çikolatanın düşmanı olan sıcaklar nedeniyle yaz aylarında çikolata keyfi yaşamak mümkün olmuyordu.

Ancak Nijerya Çikolata Araştırma Enstitüsü tarafından üretilen ve 50 derece sıcaklığa kadar dayanabilen çikolata bu soruna bir son veriyor. Araştırmacılar mısır nişastasıyla kakaoyu karıştırarak ürettikleri çikolatanın sıradan çikolatalardan renk, lezzet, yumuşaklık olarak farklı olmadığını, fakat sütlü çikolata kadar tatlı olmadığını belirttiler.
Kaynak: Hürriyet 18 Temmuz 2006


 
Süper Teyze 212
Öğretmen öfkeli adımlarla arka sıralarda uyuklayan Ahmet’in yanına geldi ve çocuğu dürterek uyandırdı. Sonra da başladı bağırmaya :  Yine ders sırasında uyuyorsun Ahmet ! Bu kaçıncı ? Annenl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.