İstanbul’da açıkhava konserleri başladı
 

Most Production tarafından düzenlenen, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Konserleri’nin bu yıl 17.’si yapılıyor. İki yıldır çeşitli festival ve etkinliklere ev sahipliği yapan Kuruçeşme Arena’da BKM Organizasyon konserleri var. İki mekanda da yerli-yabancı ünlü sanatçılar sahneye çıkacak.

Anma geceleri, temalı konserler düzenlenecek. Açıkhava Konserleri 25 Temmuz’da Candan Erçetin konseriyle başlıyor. Kuruçeşme Arena’nın sahnesinde bu akşam Levent Yüksel var.

Bu yıl Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda toplam 10 konser düzenlenecek. Candan Erçetin, Yalın, Erol Evgin ve Goran Bregoviç konserlerinin yanı sıra, Doublemoon Gecesi, Bulutsuzluk Özlemi 20 Yaşında, Melih Kibar Gecesi gibi pekçok ünlü sanatçının birlikte sahne alacağı, özel geceler de yapılacak. Açıkhava Konserleri geçen yıl olduğu gibi yine Candan Erçetin konseriyle başlıyor. Erçetin, Türkçe ve Fransızca şarkılar seslendirecek.

Goran Bregoviç, bir kez daha Açıkhava sahnesinde. Bregoviç bu yıl, Kalbini Hoşgörüye Aç konulu bir program hazırladı. Konserde, üç dinin müziklerine yer verilecek. 40 kişilik dev orkestranın çalacağı gecede İsrail ve Tunus’tan konuk sanatçılar Bregoviç’e eşlik edecek.

Doublemoon Gecesi’nde Mercan Dede, Hüsnü Şenlendirici, Orient Expressions ve Sabahat Akkiraz aynı sahnede olacak. Emel Sayın; Timur Selçuk yönetiminde Münir Nurettin Selçuk’un eserlerini, senfoni orkestrası ve koro eşliğinde seslendirecek. Bulutsuzluk Özlemi’nin 20. yılı da Açıkhava’da bir konserle kutlanacak. Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Duman, Zuhal Olcay ve Aylin Aslım Bulutsuzluk Özlemi’ne eşlik edecek. Melih Kibar’ın anısına Yaşar, Deniz Seki ve Emre Altuğ’un sahneye çıkacağı konser de programda yer alıyor.

BKM Organzasyon’un Kuruçeşme Arena’daki programında, bu akşam Levent Yüksel, Kadın Şarkıları albümünden şarkılar seslendirecek.

Yarın akşam MFÖ yeni albümleri AGU’dan şarkılarla sahnede olacak. Funda Arar ve Kıraç ağustos ayında birlikte bir konser verecek. Hem ayrı ayrı repertuvarlarını sunacak, hem de bazı şarkılarda düet yapacaklar. Konser dizisinin kapanışını 16 Ağustos’ta Sezen Aksu yapacak.
Kaynak: Hürriyet 21 Temmuz 2006

 
Süper Teyze 20
Can balık tutmaya bayılıyordu. Sık sık babasıyla göl kenarına gider ve balık avlarlardı. Bir sabah erkenden babası uyurken, oltasını ve kavanozda biriktirdiği solucanlarını alarak göl kenarına balık devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.