Dikili Şenliği’nde hafta sonu çocukların
 

Bu yıl 6 haftaya yayılan ve her hafta sonunda Cuma, Cumartesi, Pazar günü etkinlikler gerçekleştirilecek olan Dikili Şenlikleri’nin, 2.haftasında yer alan 28-29-30 Temmuz günleri çocuklara ayrıldı.

Dikili Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri, Dikili Belediyesi tarafından “Yeni Ufuklar, Yeni Umutlar” sloganıyla 22 Temmuz - 27 Ağustos 2006 tarihleri arasında düzenleniyor.

Dikili Şenliği’nin, 2. haftasının çocuklara ayrılması nedeniyle 29 Temmuz Cumartesi günü 04 Kafe’de, saat 16.00’da Cihan Demirci ve Aydoğan Yavaşlı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Çocuklar Geleceğimizdir” başlıklı söyleşi gerçekleştirilecek.

Mizah yazarlıklarının yanı sıra “çocuk” kitapları da yazan Cihan Demirci ve Aydoğan Yavaşlı’nın bu söyleşisinin ardından 18.30’da Dikili Belediyespor ile Midilli Palesviakos futbol takımları Dikili Stadında bir dostluk maçı yapacak.

Sonrasında aynı gece Çamlaraltında halk dansları gösterileri ve Sevgi Yolunda da Belediye Çocuk Korosu ve balesi sahneye alacaklar.

30 Temmuz Pazar günü ise saat 16.00’da Prof. Dr. Hüsnü Uçar, Gonca Ezgi İskele Kafe’de “Çocuk Cinsel Eğitimi” başlıklı söyleşiyi gerçekleştirecek.

Aynı gün saat 21.00’de de Türk -Yunan Çocukları “Barış Eğitim Kampı” filminin galası gerçekleşecek .
Kaynak: Ntvmsnbc 27 Temmuz 2006

 
Süper Teyze 239
Z eynep çukulataya bayılıyordu ! Bir gün annesine dedi ki : Eğer bir sihirbaz olsaydım,her şeyi çukulataya çevirirdim. Masaları, koltukları,arabaları,halıları,perdeleri !  Sonra da yavaş yava devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.