Her şey onu görmek için!
 

Kimi duvara tırmandı, kimi kamyonetin tepesine çıktı. Antalya Kemer konserinde Tarkan’ı yaklaşık 10 bin kişi izledi. Bu arada ünlü pop müzik yıldızı, ilk defa film çekeceğini açıkladı.

Türkiye Turnesi kapsamında Antalya Kemer’de yaklaşık 10 bin kişiye konser veren Tarkan, önümüzdeki yıllarda film çekmeyi düşündüğünü söyledi. Tatilcilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Tarkan, yeni bir hobi edindiğini ve gördüğü her güzelliğin fotoğrafını çektiğini söyledi.
"Tanrı’nın eserlerini çekiyorum" diyen Tarkan, Cem Yılmaz’la bir filmde rol almayı düşünüp düşünmediği yönündeki soruya, "İlk filmde değil, belki ikincisinde" karşılığını verdi.
Tarkan, bunaltıcı sıcağa rağmen çoğunluğu Rus turistlerden oluşan yaklaşık 10 bin hayranına 30 parçasını seslendirdi.

Rusça teşekkür etti
Konsere giremeyen çok sayıda izleyici de konser alanının çevresinde eğlendi. Konser başlangıcında seyirciyi İngilizce selamlayan Tarkan, konser sırasında da Rus turistlere Rusça teşekkür etti.
Işık ve duman şovlarıyla renklendirilen sahnede 2 saat boyunca kıvrak dansının eşliğinde şarkılarını söyleyen Tarkan, Âşık Veysel’in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü de seyirciler arasındaki annesi Neşe Tevetoğlu’na armağan etti.
Kaynak: Milliyet 01 Ağustos 2006

 
Süper Teyze 43
Resim dersinde öğretmen sınıfa sordu : - Ressamlar neden yaptıkları resmin altına imzalarını atarlar isimlerini yazarlar ? Bilen var mı ? -Afacan Selim yapıştırdı cevabı : - Resmi satın alanlar,  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.