Yeni bir film: Canavar Ev (Monster House)
 

Gil Kenan’ın yönettiği ve Mitchel Musso, Sam Lerner, Spencer Locke ile Steve Buscemi’nin katkıda bulunduğu animasyon film ‘Canavar Ev’ (Monster House), Warner Bros. tarafından gösterime sokuldu.
 
“Monster House/Canavar Ev” gerçekten eşsiz ve zekice hazırlanmış bir animasyon filmi. Film, sinemalarımızda Türkçe dublajlı oynuyor.

FİLMİN ÖYKÜSÜ
Çocuklukla ergenlik arasındaki o rahatsız döneme sıkışıp kalmış on iki yaşındaki DJ Walters’ın çok boş vakti vardır. Bu yüzden de, caddenin karşısındaki ihtiyar Nebbercracker’ın evinde bir tuhaflık olduğunu kafasına takmıştır.

Köhne evin bahçesinde sürekli bir şeyler kaybolmaktadır: Basket topları, bisikletler, oyuncaklar ve evcil hayvanlar. Ayıca, Bayan Nebbercracker’a ne olduğunu da merak etmemek mümkün değildir.

Cadılar Bayramı arifesidir. DJ ile samimi arkadaşı Chowder, oynadıkları basket topu yaşlı adamın bahçesine kaçıp, gizemli bir şekilde evin içine çekilince, harabe eve bir gezi yapmak zorunda kalırlar.

Evin yeni arkadaşları Jenny’yi yutmaya çalıştığını söylediklerinde bu korkmuş üçlüye kimse inanmaz. Artık gerekli araştırmayı yapmak üç çocuğa kalmıştır.
Kaynak: Ntvmsnbc 7 Ağustos 2006

 
Süper Teyze 112
Oktay annesine sordu : - Ben doğduğumda sen neredeydin anne ? - Nerede olacağım, tabii ki hastahanede, dedi annesi. - Ya babam ? - Büroda çalışıyordu. Oktay öfkeyle bağırdı : - Yan devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.