Bilgisayar oyuncuları Ankara’da
 

Dünyadaki bilgisayar oyuncularını bir araya getiren ’’World Cyber Games (WCG)’’ in Ankara elemeleri başladı. Samsung Electronics’in ana sponsorluğunda, Karum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen elemelerde, otomobil yarışı ve futbol oyunlarında dereceye girenler, Türkiye finaline katılmaya hak kazanacak.

’’FIFA 2006’’ adlı futbol oyununu oynayan Hakan Top (14), internet kafelerde de bu oyunları oynadıkları için iyi bildiklerini, amacının dünya elemelerine katılmak olduğunu söyledi. ’’NEED FOR SPEED’’ adlı otomobil yarışını oynayan Soysal Gül de ’’Dünya finallerine katılmak için uğraşıyorum. Umarım başarılı olurum’’ dedi. Samsung Genel Müdür Yardımcısı Insik Ryoo ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Ömer Suner de oyunlara katılarak, otomobil yarışı oynadılar.

Ankara’daki elemelerin yarın akşam sona ereceği bildirildi. Elemeler daha sonra İzmir ve İstanbul’daki alışveriş yerleri ve Siberlig eleme merkezlerinde gerçekleşecek. Eylül ayında İstanbul’da yapılacak finalde kazanan 8 oyuncu, Türkiye’yi temsil etmek üzere, İtalya’daki WCG dünya finaline gönderilecek.
Kaynak: İnternet Haber 5 Ağustos 2006

 
Süper Teyze 127
Ormanlar kralı aslan,bir gün bayan oğlak’ın kapısını çalar. Bu ziyaret oğlak hanımı çok heyecanlandırmıştır. Aslanı içeri davet eder ve kahve ikram eder. Sonra da çekinerek sorar : - Bu onur vere devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.