Tarkan Harbiye’yi salladı
 

İstanbul’da bu yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk kez sahne alan Tarkan, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Kısa bir süre önce çıkardığı İngilizce albümüne beklediği ilgiyi göremeyen Tarkan, konserin ikinci bölümünde söylediği Türk Sanat Müziği şarkılarıyla hayranlarından büyük ilgi gördü, dakikalarca ayakta alkışlandı.
Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Tarkan’a, Açıkhava’yı dolduran binlerce kişi eşlik etti. İngilizce albümünden de şarkılar söyleyen Tarkan, hayranlarına bir sürpriz yaparak konserinin ikinci bölümüne fasıl ekibi eşliğinde Türk Sanat Müziği eserleri yorumladı.

Yeni albüm Türk Sanat Müziği
Tarkan, Türk Sanat Müziği ziyafetinin sonunda "Ben bu şarkılarla büyüdüm, küçükken de anlamı çok derin şarkılar söylermişim farkında olmadan" dedi ve hayranlarına bir sonraki albümünün Türk Sanat Müziği ağırlıklı olacağını söyledi.
Hayranlarının isteği üzerine yedi Türk Sanat Müziği parçası söyleyen Tarkan, Zeki Müren’in de "Şimdi Uzaklardasın" parçasını seslendirdi. Tarkan’ın 3.5 saat süren konserini sevgilisi Bilge Öztürk de izledi.
Kaynak: İnternetHaber 9 Ağustos 2006

 
Süper Teyze 259
Tamer, halinden memnun kuzeni Ergun’a anlatıyordu : - Biliyor musun dünyaya Çinli bir çocuk olarak gelmediğim için çok mutluyum ! - Çok komiksin 1 dedi kuzeni.Nereden çıktı bu şimdi ? - Çün devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.