Clooney, Pitt, Damon veeeee Al Pacino!
 

Steven Soderbergh’in yöneteceği “Ocean’s 13” filminin yıldız oyunculardan oluşan kadrosuna dahil olan son isim, Oscarlı aktör Al Pacino.

Aralarında George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner ve Elliott Gould’un bulunacağı ilk iki “Ocean’s” filminin oyuncu kadrosu bu üçüncü filmde de yer alıyor. Ellen Barkin ise “Ocean’s” kadrosuna ilk kez dahil oluyor. Al Pacino, filmde, Las Vegas’ın tanınmış bir kumarhane otelinin sahibi Willie Banks rolünü üstleniyor.

ÇEKİMLER TEMMUZ AYINDA BAŞLADI
Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures tarafından finanse edilen filmin dağıtımını Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur ve Yunanistan’da Village Roadshow, diğer tüm ülkelerde ise Warner Bros. gerçekleştirecek.

 Kötü haber, "Ocean’s Twelve" kadrosundan Catherine Zeta-Jones yeni filmde yok!

Ana çekimlerine Temmuz ayında Las Vegas ve Los Angeles’ta başlanan filmin senaryosu Brian Koppelman ve David Levien tarafından yazıldı.

Jerry Weintraub Productions-Section Eight ortak yapımı filmin yapımcılığını ise yine Weintraub gerçekleştiriyor.

Filmin yurt dışı çekimlerinde, Warner Bros. Pictures’ı Jessica Goodman temsil edecek.
Kaynak: Ntvmsnbc 18 Ağustos 2006

 
Süper Teyze 106
Seval annesine dert yandı : - Anneciğim biliyor musun, ben tarih öncesinde yaşamış bir çocuk olmak isterdim. Annesi gülerek sordu : -Nede devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.