En iyi arkadaşım ’Korsan’
 

Sinema izleyicisinin, “King Kong” filminin ünlü aktörü Jack Black ve beyazperdenin “Karayip Korsanı” Johnny Depp ile yakın arkadaş olmak istediği ortaya çıktı.Yahoo Entertainment’ın İngiltere’de 2 bin 373 kişiyle yaptığı ankette katılımcılara 11 oyuncu arasından kimi en yakın arkadaş olarak gördükleri soruldu.

Ankette yüzde 40 oyla birinciliği “King Kong” filminin ünlü yıldızı Jack Black elde etti.
    
Son günlerde “Karayip Korsanları-Ölü Adamın Sandığı” filmiyle gündemden düşmeyen ünlü aktör Johnny Depp de listede ikinci sırada yer aldı.

Depp’in ardından, müzik dünyasından beyazperdeye adım atan sempatik oyuncu Will Smith ile aksiyon filmlerinin değişmez yıldızı Samuel L. Jackson, listenin ilk sıralarını paylaştı.

Son dönemde alkollü araç kullanırken yakalanması ve Museviler’e yönelik sözleriyle gündemde bulunan Mel Gibson’ın “Truva” ve “Karayip Korsanları” filminin genç aktörü Orlando Bloom ve ünlü oyuncu Brad Pitt ile beşinciliği paylaştığı listede, yüzde 3 oyla Tom Cruise sonuncu oldu.
Kaynak:Hürriyet 23 Ağustos 2006

 
Süper Teyze 26
Serkan yaptığı ilginç şakalarla tanınan bir çocuktu. Bütün arkadaşları Serkan’ın soracağı soruları,anlatacağı fıkraları merakla beklerlerdi. Yine bir gün Serkan sınıfa girdi ve : - Size bir sorum v devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.