Kalplerdeki Bond kızı Angelina
 

Sinema sitesi “www.film.gen.tr”nin 8 bin kişinin katılımıyla “Bir Sonraki Bond Kızı Kim Olmalı?” konulu bir anket yaptı.Ankette, oyların yüzde 45’ini ünlü oyuncu Angelina Jolie elde ederken, ikinci sırada yüzde 22 oy oranıyla İtalyan yıldız Monica Bellucci yer aldı.

Diğer adaylardan Catherine Zeta-Jones yüzde 14, “Charlie’nin Melekleri” filminin yıldızı Lucy Liu yüzde 13, Rebecca Romijn-Stamos ise yüzde 6 oy aldı.

Sitede anketin sonucunda Jolie’nin en yakın rakibine büyük fark attığı belirtilirken, “Bakalım Hollywood, bundan sonraki Bond filmleri için Türkler’in sesine kulak verecek mi?” denildi.
    
BEN BOND, JAMES BOND
    
James Bond serisinin yeni filmi “Casino Royale”ın çekimleri halen sürüyor. 007 James Bond’u Daniel Craig’in canlandırdığı seri, Mayıs 2008’de çekilecek yeni Bond filmiyle devam edecek.

Ian Fleming’in kaleme aldığı dünyanın en ünlü ajanı James Bond, beyaz perdeye gözlerini 1962 yılında “Dr. No” adlı filmle açtı. 007 Bond’u sinemada sırasıyla Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton ve Pierce Brosnan canlandırdı. “From Russia With Love” ve “World is not Enough” adlı filmleri Türkiye’de çekilen film, en çok ünlü aktör Sean Connery ile bütünleşti. Aktör, yapılan birçok ankette “En Sevilen James Bond” seçildi.   

Brosnan ise James Bond serisinin, “World is not Enough”, “Golden Eye”, ”Die Another Day” ve “Tomorrow Never Dies” adlı filmlerinde rol aldı.

Bugüne değin, aralarında Ursula Andress, Halle Berry, Famke Janssen gibi isimlerin de bulunduğu ünlü yıldızlar Bond kızı olarak görev almıştı.
Kaynak: Hürriyet 3 Eylül 2006

 
Süper Teyze 124
Yaşlı adam yalnız başına Hayvanat bahçesinde dolaşıyordu. Uzun süre flamingoların olduğu kafesin önünde durdu ve bu güzel kuşları seyretti. Bir yandan da kendi kendine konuşuyordu : - Şu güzelliğ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.