Küçükler için kocaman bir şenlik: Minifest
 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği Minifest, 22-24 Eylül tarihlerinde Maslak Parkorman’da. Biletler 4 Eylül Pazartesi günü Biletix üzerinden satışa çıkıyor.

Çocukların festivali Minifest yaklaşıyor: 22 Eylül Cuma’dan 24 Eylül Pazar akşamına kadar sürecek olan Minifest, Maslak Parkorman’da her yaş grubundan çocuklara çeşitli sanat dallarıyla zenginleştirilmiş hareketli ve rengarenk bir dünya sunacak.

Minifest’e katılan çocuklar üç gün boyunca Parkorman’ın değişik alanlarına yayılmış olan Atölye Çalışmaları’na katılıp el sanatlarından dansa, tiyatrodan müziğe, arkeolojiden çalgı yapımına, masal anlatılarından gösterilere kadar birçok sanat çalışmaları gerçekleştirecekler.

Kazı Atölyesi, Mozaik Atölyesi, Hareket Atölyesi, Çamurköy, Bir Şehir Yaratmak, Müziğimi Arıyorum, Oyuna Davet, Yapalım Çalalım, Camocağı, CimCimler Artistik Jimnastik Atölyesi Parkorman’da minifest kapsamında yer alacak eğlenceli atölye çalışmalarından sadece birkaçı… Minifest konukları her gün farklı bir atölye çalışmasına katılabilecekler.

Minifest; İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Renault, Toys R Us ve Türkiye İş Bankası’nın destekleriyle gerçekleştiriliyor. Mekan sponsorluğunu ise Parkorman üstleniyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 1 Eylül 2006

 
Süper Teyze 414
Orta yaşlı kadın doktoruna dert yanıyordu : - Ah doktor bey, ne kadar zor bir hayatım olduğunu tahmin bile edemezsiniz ! Kocam kendini bir yarış atı sanıyor ! - Çok ilginç ! Hiç böyle bir durumla  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.