Yaşayan Likya’nın izinde
 

Ressam Aydın Çukurova’nın Likya uygarlığının izleğinde 8 yıllık bir çalışmasının ürünü olarak ortaya çıkan Yaşayan Likya projesi, 14 Eylül’den başlayarak 30 Eylül tarihine kadar İstanbul arkeoloji Müzesi Assos Salonu’nda sanatseverlerin begenisine sunulacak.

Fotoğraf ve resim sergileri, saydam gösterileri ve albümüyle bir bütün olarak tasarlanan Yaşayan Likya/ Akdeniz Gerçeği başlıklı proje, Türkiye’nin yanısıra çeşitli Avrupa ülkelerinde de sunulacak.

Anadolu’nun hemen her noktasını ve dünyanın birçok ülkesini gezen Çukurova aynı zamanda Kaş-Eflatun Sanat Kampı’nın da kurucusu. Sanatçı, Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesi, İstanbul Arkeoloji Müzesi, İzmir Resim Heykel Müzesi ve Antalya Müzesi sergiler işbirliğiyle oluşturulan projenin sadece projeyi hazırlayan bilim insanları ve sanatçıların değil bütün Anadolu ve Türkiye’nin projesi olduğunu söylüyor..
Kaynak: Hürriyet 14 Eylül 2006

 
Süper Teyze 125
Gösteriden sonra seyircilerden biri sirk yöneticisinin yanına gitti,çok heyecanlıydı : - Tebrikler beyefendi !  Harika bir gösteriydi ! - Teşekkür ederiz hanımefendi, dedi yönetici. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.