114 çocuğa gönüllü veli
 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ocak ayında başlattığı "Velim olur musun?" kampanyası kapsamında Adana’daki tarım işçilerinin 114 çocuğunun gönüllü velileri oldu.

Bakanlığın başlattığı ve 26 Ocak’ta kurulan www.velimolurmusun.org sitesi aracılığıyla da duyurulan kampanya, pilot iller Batman, Şanlıurfa ve Gaziantep’te uygulandı. Projeleri çerçevesinde çalışmak için Doğu ve Güneydoğu illerinden Adana’ya gelen tarım işçilerinin çocuklarının adları, fotoğrafları, hayalleri, ihtiyaçları sitede yayınlandı. Adana İl Koordinatörü Selim Can, 114 çocuğa site aracılığıyla gönüllü veli olan hayırseverlerin onların ihtiyaçlarını da karşıladığını söyledi. Can, Maddi sıkıntılar nedeniyle çocuklarını okula gönderemeyen tarım işçilerinin bu kampanya sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunu belirterek "Çocuklarımıza önlük, pantolon ayakkabı desteği yağdı. Okulların kapalı olması nedeniyle mayıs ayından sonra site aktif değildi. Buna rağmen yardımlar sürdü. Projemiz devam ediyor sitenin de Eylül ayı sonunda aktifleşmesini bekliyoruz. Böylece bu desteğin artacağına inanıyorum" dedi.
Kaynak: Hürriyet 15 Eylül 2006

 
Süper Teyze 170
Bildiğiniz gibi yarasalar karanlık mağaralarda yaşayan kanatlı hayvanlardır. Ve ayaklarıyla tavana tutunarak baş aşağı dinlenirler. Günlerden bir gün genç yarasa hanım, evli arkadaşlarını ziyarete g devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.