Çocuklar için söyleyecekler
 

Barry White, Richard Clayderman, Luciano Pavarotti, Goran Bregoviç, Monica Molina ve Placido Domingo gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışan ENBE Orkestrası, "Minik Kalpler İçin Elele" projesi kapsamında Ajda Pekkan ile aynı sahneyi paylaşacak. 22 Eylül akşamı Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek konserin geliri kimsesiz çocuklara bağışlanacak.

Dünyaca ünlü müzisyenlere eşlik eden ENBE Orkestrası, 22 Eylül Cuma akşamı "Kimsesiz Minik Kalpler İçin Elele" projesi adı altında Ajda Pekkan’la birlikte sahneye çıkacak. Kuruçeşme Arena’daki konserin geliri kimsesiz çocuklara bağışlanacak.

Barry White, Richard Clayderman, Luciano Pavarotti, Goran Bregoviç, Monica Molina ve Placido Domingo gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışan ENBE Orkestrası, "Minik Kalpler İçin Elele" projesi kapsamında Ajda Pekkan ile sahne alıyor.

1993 yılında kurulan ve Türkiye’ye gelen birçok ünlünün çalıştığı ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker, "Biz dünyanın birçok ünlü yıldızıyla çalıştık. Minik Kalpler projesi için de Özcan Deniz ve Nükhet Duru’yla çalışmıştık. Birçok müzikaller, cazlar, dünya müziğini konsept olarak sunuyoruz. Ajda Pekkan da işine çok önem veren, çok önemli bir sanatçı. Ben onun başka müzikleri de çok güzel söylediğini biliyorum. Güzel bir konserimiz olacak" dedi. Behzat Gerçeker, konserin bilet satışlarından elde edilen tüm gelirin "Kimsesiz Minik Kalpler İçin Elele" projesine bağışlanacağını söyledi.
Kaynak: Hürriyet 19 Eylül 2006

 
Süper Teyze 208
Genç adam  bürosuna girer girmez bağırdı : - Size müthiş bir haberim var arkadaşlar ! Geçen hafta sonu ikizlerimiz dünyaya geldi ! Çalışma arkadaşları genç babayı  tek tek öperek kut devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.