Charlize Theron bu kez korkutacak
 

Cani-Monster" adlı filmle Oscar kazanan ünlü aktris Charlize Theron, bu kez izleyiciyi korkutmaya hazırlanıyor.

Oyuncu, başrolünü Tommy Lee Jones ile paylaşacağı gerilim filminde, ortadan kaybolan bir askeri arayan polis dedektifini canlandıracak.

Internetteki "Variety" ve "Hollywood Reporter" sitelerinde yer alan haberlere göre, iki Oscarlı oyuncu Theron ile Lee Jones, henüz ismi belirlenmeyen bir gerilim filminde rol alacak.
Yönetmenliğini geçen yıl Oscar kazanan "Çarpışma-Crash" filminin rejisörü Paul Haggis’in üstleneceği yapım, emekli bir subayın Irak’tan yeni dönen ve birden ortadan kaybolan asker oğlunu arama çabalarını konu alıyor.
Filmde Tommy Lee Jones oğlunu arayan babayı, Charlize Theron ise bu mücadelesinde ona yardımcı olmaya çalışan polis dedektifini canlandıracak.
Mark Boal’un gerçek bir olaydan yola çıkarak kaleme aldığı "Death and Dishonor" adlı makalesinden senaryolaştırılan filmin yapımcılığını da yönetmen Haggis ile Larry Becsey üstlenecek.
Filmin çekimlerine, Kasım ayında başlanması planlanıyor.
Kaynak: Milliyet 24 Eylül 2006

 
Süper Teyze 333
Öğretmen Mehmet’i tarih sözlüsüne kaldırmış ama sorduğu üç soruya da cevap alamamıştı. Sonunda öfke ve sıkıntı içinde söylendi : - Otur yerine oğlum ! Çok zayıfsın, çok ! Mehmet yalvardı :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.