Mogwai Türkiye’ye geliyor
 

İskoçya’nın alternatif rock gruplarından Mogwai, Türkiye’ye geliyor... Topluluk, Phonem By Miller’ın 28 Ekim’deki açılışında müzikseverlerle buluşacak. 10 yılı aşkın bir süredir alternatif rock müziğinin değişiminde en etkin rollerden birini oynayan Mogwai, Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde ilk defa İstanbulluların karşısına çıkacak.

1995 yılından beri 8 albüm yayınlayan Mogwai post-rock adıyla anılan yeni bir sound’un öncüsü kabul ediliyor. Topluluk, alışıldık rock grubu görüntüsüne rağmen mevcut kalıpları aşan ve dinleyenleri içine alıp sürükleyen güçlü ses örgüsü ile birçok genç topluluğun da ilham kaynağı oldu.

Phonem By Miller’ın bu yılki programında birçok sürpriz var. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sadece elektronik müzik değil alternatif rock ve indie-pop gibi farklı türleri de kapsayan programıyla Phonem by Miller müzik dünyasının en yenilikçi isimlerini İstanbul’a getiriyor.
Kaynak: Hürriyet 22 Eylül 2006

 
Süper Teyze 232
Öğretmen Ayşe’ye sordu : - Bize söyler misin, onbeşin yarısı kaç eder kızım ? Kurnaz Ayşe biraz düşündükten sonra cevap verdi : -İsterseniz önce kaç etmediğinden söz edelim öğretmenim, ne d devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.