Prensle Evlendiği Gün Lotodan Para Çıktı
 

Geçen cumartesi günü İspanya Veliaht Prensi Felipe ile evlenen eski gazeteci ve televizyon sunucusu Letizia’ya evlendiği gün lottodan 26 bin 297 Euro ikramiye çıktı. Almudena Katedrali’ndeki tören sırasında, papazın sembolik olarak verdiği 13 altını birbirinin eline döken çiftin şansı daha ilk günden açıldı. İspanyol inancına göre, yeni evlenen çifte altın vermek, para ve mutluluk getiriyor. Prenses Letizia’nın daha önce çalıştığı televizyon şirketinden arkadaşı Manuel Garau’nun düğün hediyesi olarak verdiği 20 loto kuponundan birine ikinci büyük ikramiyenin 10’da biri olan 12 bin Euro çıktı.

İkramiye, diğer kuponlardaki tutan rakamlarla birlikte toplam 26 bin 297 Euro’ya yükseldi. Manuel Garau ise, ‘Letizia’nın paraya ihtiyacı yok ama ben ona şans getirmesi açısından Loto kuponu hediye ettim. Düğün ona şans getirdi’ dedi.
Kaynak: Hürriyet gazetesi 25 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 196
Biyoloji dersinde öğretmen Esma’yı tahtaya kaldırdı ve sordu : - Söyle bakalım Esma, akciğerlerimiz vücudumuzun hangi tarafında bulunur ? Küçük kız kendinden emin yapıştırdı cevabı : -İç ta devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.