Madonna evlat edindi
 

Sun ve Daily Mail gazeteleri, Madonna'nın, annesi doğumdan sonra ölen 13 aylık David Banda'yı evlatlık aldığını yazarken, çocuğun babası Yohane Banda her iki gazeteye yaptığı açıklamada, oğlunun Malavi'deki yoksulluktan kurtulacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Yohane Banda, ''çok mutluyum. Gördüğünüz gibi benim köyüme yoksulluk hakim'' diyerek, oğlunu yetişterecek gücü olmadığını, Madonna ile tanışmadığını, ancak kendisine oğlunun 'ünlü bir ABD'li müzisyen' tarafından evlat edinildiğinin söylendiğini kaydetti.

Baba Banda, oğlunun kökenlerini öğrenmek için düzenli olarak ülkesine geleceğini de belirtti.

Gazeteler, yönetmen eşi Guy Ritchie'den bir oğlu, daha önceki beraberliğinden bir kızı olan Madonna'nın, David'e Malavi'nin başkenti Lilongwe'de lüks bir evde baktığını, yasal işlemler tamamlandıktan sonra çocuğu İngiltere ve ABD'deki evlerinde büyütmeyi planladığını yazdı.

Madonna'nın sözcüsü geçen hafta ünlü popçunun Malavili yetkililerinin bu ülkeden bir çocuk evlat edindiği yolundaki açıklamalarını yalanlamıştı. Sözcü, söz konusu haberler konusunda ise henüz yorumda bulunmadı.
Kaynak:İnternet Haber 11 Ekim 2006

 
Süper Teyze 321
Küçük oğlan babasına sordu : -Babacığım, neden bizim şehrimizde yayadan çok araba var ? Babası gülerek cevap verdi : - Kimse ayakkabılarını eskitmek istemiyor da onun için oğlum !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.