Sezen Aksu’nun ilk LP’si çıktı!
 

’Minik Serçe’ Sezen Aksu’nun ilk Long Play’i Allahısmarladık çıktı... Kulağa şaka gibi gelse de bu cümle tamamen gerçek. Aksu’nun 1977’te çıkardığı bu ilk LP’si Kaybolmayan Yıllar – Sezen Aksu Arşiv Serisi içinde aradan geçen 30 yılın ardından müzik marketlerde yerini aldı. Yeni `Allahaısmarladık` albümünde, orijinal LP`de yer alan eserlerin yanı sıra, sanatçının 1976-1979 yılları arasında çıkan dört 45`liğindeki şarkılar da yer alıyor.

Sezen Aksu`nun artık piyada bulunmayan ve eski kayıtları en son teknoloji ile yenilenerek tekrar yayınlanan albümlerinden oluşan Kaybolmayan Yıllar – Sezen Aksu Arşiv Serisi`ne, Allahaısmarladık da katıldı.

İlk olarak 1977 yılında çıkan ve sanatçının profesyonel yaşamındaki ilk LP olma özelliğini taşıyan Allahaısmarladık`ın CD`sinde, orijinal eserlerin yanı sıra, Sezen Aksu`nun 1976-1979 yılları arasında çıkan dört 45`liğindeki şarkıların bazıları da yer alıyor.

Serideki diğer albümlerde olduğu gibi, `Allahaısmarladık` da, yenilenen kartonet tasarımı ve albümün çıktığı döneme ilişkin müzikal değerlendirmelerin yer aldığı mini kitapçığı ile dikkat çekiyor. Kitapçıkta ayrıca, albümün orijinalinde yer almayan fotoğraflar bulunuyor.


`Kaybolmayan Yıllar Serisi`nin dağıtımı Seyhan Müzik tarafından yapılıyor.
Kaynak: Hürriyet 18 Ekim 2006

 
Süper Teyze 33
Dersin konusu insan vücudu idi. Öğretmen sordu : - Söyleyin bakalım çocuklar, karnımız ne işe yarar ? Arka sıralarda oturan sınıfın en afacan çocuğu Alican parmak kaldırdı. - Evet Alican ? - Kar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.