Underworld: Evolution (Karanlıklar Ülkesi:Evrim )
 

Gösterim tarihi: 27.Ekim.2006
Yönetmen: Len Wiseman
Oyuncular: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy, Shane Brolly, Michael Sheen
Dil: İngilizce
Tür: Fantastik, macera

Macera iki yıl önce kaldığı yerden devam ediyor. 2004 yılında izlediğimiz Underworld (Karanlıklar Ülkesi) yeni macerasıyla sinemaseverlerle buluşuyor. Kamera arkasında yine ilk filmde olduğu gibi Len Wiseman var. İnternetteki sinema veri tabanı imdb okurlarının filme 10 üzerinden 7 verdiğini de hatırlatalım.

Konusu
The Underworld efsanesi devam ediyor… Selene hayatı için pazarlık yapabileceği tek kişi olan vampirlerin kralı olan Marcus’ u aramaktadır. Bir melez olan Michael Selene’e bu konuda yardım etmek istemektedir fakat içindeki Kurt adam kanını control edip edemeyeceğini bilmemektedir. Selene onun arkadaşlığını reddeder. Aşkları genetic kodlardan daha güçlüdür ama Marcus, Selene’i yok etmeye çalışır. Aralarındaki mücadeleden sonra ortaya çıkan ise bu mücadeleden bile daha korkunç bir gerçektir. Selene kendi ailesi bile ihanet etmiştir… Ve Selene intikamını alacaktır..
Kaynak: İnternetHaber 27 Ekim 2006

 
Süper Teyze 263
Öğretmen karne gün sınıfın en tembel öğrencisi Aykan’ı yanına çağırdı: - Baban için endişeleniyorum çocuğum, dedi. Akşam karneni gördüğünde saçları birdenbire ağarabilir. Aykan pis pis güldü : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.