Justin Timberlake modaya soyundu
 

ABD’li pop şarkısı Justin Timberlake, müzik ve sinemanın ardından moda dünyasına da adım attı. Timberlake, markası William Rast’ın 2007 İlkbahar koleksiyonunu Los Angeles Moda Haftası’nda sergiledi.

Son albümü “Futuresex/Lovesounds” ile dünya müzik listelerinin zirvesine çıkan ABD’li pop şarkısı Justin Timberlake modacılığı da soyundu.

Timberlake, Trace Ayala’yla yarattığı William Rast markasının 2007 İlkbahar koleksiyonunu müzik ve sinema dünyasından çoksayıda ünlü ismin katıldığı bir defileyle tanıttı.

Dans gösterileri eşliğinde sergilenen kıyafetler izleyicilerin beğenisini topladı. 
 

Defileye katılanlar arasında Timberlake’in uzun süredir birlikte olduğu ünlü sinema oyuncusu Cameron Diaz da vardı.

Müzik dünyasına NSYNC grubuyla adım atan Timberlake’in son single’ı Sexyback 7 haftadır listelerin ilk sırasında yer alıyor.

Beyaz perdede de şansını deneyen Justin Timberlake’in rol aldığı Alpha Dog ve Black Snake Moan filmleri önümüzdeki yıl gösterime girecek. Timberlake animasyon filmi Shrek’in üçüncüsünde de bir karaktere ses verecek.
Kaynak: Ntvmsnbc 23 Ekim 2006

 
Süper Teyze 182
Ebru ve Serap konuşuyorlardı : -Ablam kilo vermek için çok ilginç bir diyet uygulamaya başladı, dedi Serap. Sadece sarsmak yiyor ! - İşe yaradı mı bari ? Şimdi nasıl görünüyor ? dedi Ebru. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.