’Kadın Şarkıları’ ile hemşeri konseri
 

2006 yılının en başarılı albümlerinden biri olan “Kadın Şarkıları”na imza atan ünlü sanatçı Levent Yüksel, Los Angeles’tan gelir gelmez Antalya’ya gidiyor. Los Angeles da hem konser veren hem de tatil yapan sanatçı, konserlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Antalya’nın en önemli canlı müzik kulübü olan Aura’nın açılışı için seyahatini kısa kesen sanatçı, her fırsatta Antalyalılarla buluşmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Antalya doğumlu olan ünlü sanatçı Los Angeles tan sonra ayağının tozu ile hemen memleketi Antalya’ya geçerek ve 11 Kasım Cumartesi akşam dinleyicileri ile buluşacak.

Levet Yüksel, 14 Kasım Salı akşamı ise İstanbul Babylon’da müzisyen arkadaşları ile birlikte “Sıfır KM” adını verdikleri grup ile yeniden sahne de olacak. Bu proje dahilinde yorumculuğunun yanı sıra müzisyenliği ile de ön planda olan Levent Yüksel, kendi şarkılarının haricinde seyircilere sürpriz bir repertuar sunacak.
Kaynak: İnternet Haber 8 Kasım 2006

 
Süper Teyze 242
İki genç anne bebeklerini bebek arabalarına koymuş, parkta yürüyüş yapıyorlardı. Annelerden biri : - Biliyor musun dün benim oğlan ilk kez konuştu, dedi. - Kaç aylık oldu şimdi ? diye sordu  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.