Marc Almond, İstanbul’a geliyor
 

Pet Shop Boys’un inanılmaz enerjisi ile Jacques Brel’in kırılgan öfkesini bir melodram kraliçesinin ihtişamıyla birleştiren Almond, bu kez adına şarkılar yazdığı İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak. Seksenli yıllarda “Tainted Love”, "Something’s Gotten Hold of My Heart" gibi şarkıları ile listeleri alt üst eden ünlü İngiliz sanatçı Marc Almond, İstanbul’a geliyor. Almond, 2 Aralık’ta Studio Live Sahnesi’nde olacak. Kapılar saat 22:00’de açılıyor.

Marc Almond sanat yaşamının ilk dönemlerinde müziğin yanı sıra tiyatro, opera, sinema gibi sanat dallarını deneysel olarak tecrübe etmiş, ve sonunda  1980’de müzikte karar kılarak Dave Ball ile birlikte Soft Cell’i kurdu.

İkili, ilk dönemlerinde daha kişisel ve sanatsal denemelerde bulundu. Ancak sonraları büyük kitleleri kendilerine hayran bırakan popüler bir müzik grubu haline geldiler. İlk büyük başarıları eski bir soul şarkısı olan "Tainted Love"ın kendi yorumlarının 1981 yılında İngiltere Listeleri’ni alt üst etmesi oldu.
 
1980 - 1983 yılları arasında Soft Cell ile oldukça etkili bir dönemden sonra, çalışmalarına solo olarak devam eden Marc Almond, yirmi yılı aşkın süredir devam eden kariyerine başladı.

1989 yılındaki "Something’s Gotten Hold of My Heart" ve 1990 yılındaki "A Lover Spurned" bir kuşağın yakından tanıdığı klasikleşmiş parçalar. Verimli sanat yaşamına 1983’ten bu yana bir çok albümle süsleyen Almond, son olarak 2006’da "Little Rough Rhinestones Volume 2" adlı albümü çıkardı.
Kaynak: Hürriyet 14 Kasım 2006

 
Süper Teyze 169
Kırkayak ailesi alışverişe çıkmışlardı. İlk olarak küçük oğullarına ayakkabı almaya karar verdiler. Mağazada çocuk acıklı bir sesle anne kırkayağa yalvarmaya başladı :- Lütfen anneciğim, geçen se devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.