Çocuklar ayakta
 

Çocuk Hakları Günü ile Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nü kutlamak için çocuklar ellerinde pankart ve bayraklarla Meclis’e yürüdü. Tören Salonu’nda sahneye çıkan Keremcem’e büyük ilgi gösterildi.

Dünya Çocuk Hakları Günü ve Dünya Sigarayı Bırakma Günü yurt genelinde düzenlenen birçok etkinlikle kutlandı. Ankara’da TBMM’ye yürüyen çocukların, elerinde sigara karşıtı döviz ve pankartlar taşımaları dikkati çekti.
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu öncülüğünde çeşitli okullardan gelen öğrenciler, "Sağlıklı gelecek, maddeye değil sevgiye bağlı" kampanyası çerçevesinde pankartlar ve sloganlarla TBMM parkından Meclis kampusuna kadar yürüdü. TBMM Başkanlığı, çeşitli bakanlıklar ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen kampanya çerçevesinde düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, TBMM kampusu içinde de marş ve sloganlara devam etti.
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, slogan atan çocuklara "çak" işareti yaparken, çocuklardan anne babalarının sigara içmesini engellemesini istedi. Çelik’in, "Hayatını ona teslim etme" yazılı dev bir pankartın arkasında yürümesi ilginç bir görüntü oluşturdu.
Kaynak: Milliyet 21 Aralık 2006

 
Süper Teyze 234
Afacan Arda bahçeden eve geldiğinde annesi dehşet içinde bağırmaya başladı : - Yavaş ol ! Doğru banyoya ! Çok kirli görünüyorsun ! Hiçbir yere dokunma sakın ! Seninki kadar kirli eller hayatımda  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.