Lopez’in kaprisleri bıktırdı
 

Hollywood’un ünlü çifti Tom Cruise ile Katie Holmes Cruise’ün geçen günlerde İtalya’da yaptıkları dillere destan düğünlerine, Jennifer Lopez’in kaprisleri damgasını vurdu. İnternetteki "hollywood.com" sitesinin haberine göre, ünlü şarkıcı çift Jennifer Lopez ve Marc Antony’nin düğün boyunca bazı tavırları, diğer davetlileri "huzursuz etti."

Habere göre, Lopez’in "kaprisleri", çiftin davetlileri İtalya’ya götüren özel uçağa binmesiyle başladı. Aralarında Jerry Maguire filminin yönetmeni Cameron Crowe’un da bulunduğu davetliler, uçağa bindiklerinde ön tarafta bulunan tüm koltukların üzerinde Lopez’in el çantalarının bulunduğunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Lopez ve eşi "uçağın ön koltuklarını tamamen işgal edince", diğer davetliler de arka koltuklara yöneldi. "US Weekly Magazine" dergisi de bu haftaki sayısında aynı konuya değinerek, Lopez’in kaprislerinin uçakla sınırlı kalmadığını, düğünden bir gün önce düzenlenen ve Cruise tarafından özellikle günlük giysilerle gelinmesi çağrısında bulunulan akşam yemeğine şatafatlı bir gece elbisesiyle gelen Lopez’in, diğer davetlilerce yadırgandığını yazdı.

Beraberinde kuaförünü de getiren, kuaförü için ayrı bir süit oda açılması için ısrar eden Lopez, düğün sonrasında verilen akşam yemeğinde de garsondan "dönüş yolunda eşiyle uçakta atıştırmaları için paket hazırlamasını" istedi.
Kaynak: İnternet Haber 23 Kasım 2006

 
Süper Teyze 237
Öğretmen Ferit’e sordu : - Çok sıcak içecekler sağlığa zararlıdır. Örneğin çorbayı, çayı, kakaoyu çok sıcak içmemeliyiz. Sence neden Ferit ? Küçük oğlan hemen cevap verdi : - Hiç kimse yarı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.