Efsane grup Türkiye’de
 

Mike Tramp’in yüzlerce müzisyenle geçmiş yıllarda dünyayı turlayıp içlerinden kendi elleriyle seçtiği askerlerin oluşturduğu grubun misyonu çok basit- White Lion’un klasik sound’unu tüm dünyada bu müziği hala yaşayan insanlara aktarmak.

Grup 2005 yılının şubat ve mart aylarında 25 ayaklı A.B.D. turnesi yaptı ve ardından double live albümleri Rocking the USA ’yı yaptılar. White Lion’ın 2005 yılındaki Bang your Head Festival’de (Almanya) özel konuk olarak ilan edilmesi geride 28,000 kapasiteli bir kalabalığın White Lion şarkılarına şahitlik etmesini bırakmıştır. Hungry, Broken Heart, Lady Of The Valley, Wait ve Radar Love, Balingen alanında unutulmaz anlar yaşattı.

White Lion Kasım ve Aralık 2006’da Avrupa’yı kapsayan turnesinde eski ve hit olmuş şarkılarını izleyicilerle 2 saat boyunca paylaşacak.2007 yılının nisan ayında yayınlanacak olan ve yepyeni White Lion şarkılarını kapsayacak olan albüm yeni jenerasyon hayranlarını önümüzdeki yıllarda da White Lion kükretecek.
Kaynak:İnternet Haber 28 Kasım 2006

 
Süper Teyze 394
Sevimli babaanne torununa kendi çocukluğunu anlatıyordu : - Benim  senin yaşında olduğum yıllarda çok,çok yoksulluk çektik  yavrum dedi.Küçücük bir evde yaşıyorduk. Ve biz 5 kardeş  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.