Kimse ona toz kondurmuyor
 

Yeni filmi ’Köstebek’ ile gündemde olan Matt Damon, Hollywood’un en gözde aktörleri arasında yer alıyor. Damon ile çalışan herkes ona övgüler yağdırıyor.

Adını ilk kez 1997 yılında ’Can Dostum’ adlı filmle duyuran ve ardından ’Er Ryan’ı Kurtarmak’, ’Yetenekli Bay Ripley’, ’Oceans’ 11’ ve ’Geçmişi Olmayan Adam’ gibi başarılı filmlerde oynayan 36 yaşındaki Matt Damon, artık Hollywood’un en çok aranan aktörleri arasında. Ünlü İngiliz dergisi Details, yeni sayısında sayfalarına taşıdığı Damon için "Yaptığı işlerden kolay kolay tatmin olmayan ve hep daha iyisini isteyen bir aktör" yorumunu yapıyor. Damon’a yakınlığı ile tanınan ünlü aktör Ben Affleck, dostunun başarıya odaklı çalıştığını söylüyor ve ekliyor: "Matt eğer beğenmediği bir iş yapıyorsa, aradan yıllar geçse bile bunun etkisini üzerinden atamıyor."

Bir adım daha ileri
Matt Damon, geçen hafta ülkemizde de gösterime giren ’Köstebek’te başrolleri Leonardo Di Caprio ve Mark Wahlberg ile paylaşıyor. Oynadığı filmlerde her zaman senaryonun iyi olmasına özen gösterdiğini belirten ünlü aktör, ’Köstebek’te oynamasının en önemli nedeninin, senaryosunu çok beğenmesi olduğunu söylüyor. Senaryo konusunda çok titizlendiğini söyleyen Damon, ’Medusa Darbesi’ filminin finalini beğenmediği için yönetmen Paul Greengrass’e ısrar edip, finali yeniden çektirdiğini söylüyor. Greengrass, "Oyuncuların senaryoya katkısı vardır ama Matt işi bir adım daha öne götürür" diyor.

Alçakgönüllü
Yeni filmi ’The Good Shepherd’da Damon’la çalışan Robert De Niro da genç aktöre övgüler yağdırıyor: "Matt harika bir oyuncu, ondan ne istediysem başarıyla yaptı, elinden gelenin en iyisi yapmak için her zaman çok istekli." De Niro’ya filmin diğer başrol oyuncusu Angelina Jolie de destek çıkıyor: Matt alçakgönüllüdür, ona tek kelime kötü söz eden birini bulamazsınız!
Kaynak: Sabah 4 Aralık 2006

 
Süper Teyze 258
Ö ğretmeni Barış’ı tahtaya kaldırıp sordu : - Diyelim 3 tane kedin var Barış. Doğumgününde baban 3 kedi daha hediye ederse kaç hayvanın olur ? - 6 dedi küçük oğlan. - Aferin sana ! Peki e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.