1000 çocuk için 1,5 milyon e-kart
 

Türk Eğitim Vakfı, geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği ve çok başarılı sonuçlar aldığı e-kart kampanyasını bu yıl da yineliyor. “Türkiye’nin geleceği için 1,5 milyon e-kart” kampanyası bu sene de 1000 öğrenciye, 1 yıl eğitim imkanı sağlamayı hedefliyor. Bireysel gönderimlerin ücretsiz yapılabileceği kampanya, 1 Aralık 2006’da başladı ve 10 Ocak 2007’ye kadar devam edecek.

Geçen yıl kampanyanın hedefi yine 1,5 milyon e-kart gönderimini sağlamaktı. Kampanyaya 491,022 kişi katılmış ve 1.508.582 adet kart gönderimi ile hedeflenenin üstünde bir sonuç alınmıştı.

Yılbaşında sevdiklerimize yollamak üzere aldığımız ve bir süre sonra hatırlamayıp attığımız kartlar yerine, tüm geliri başarılı çocuklar için kullanılacak rengarenk “e-kartlar” ı gönderelim. Bu anlamlı e-kartlar, TEV’in gelen bağışlar sayesinde yaptırarak Milli Eğitime hediye ettiği okullarda okuyan öğrencilerin eserleri…

 Bireysel gönderimlerin ücretsiz yapılabileceği kampanya, 1 Aralık 2006’da başladı ve 10 Ocak 2007’ye kadar devam edecek. Kampanya şu şekilde işleyecek www.tev.org.tr adresinden, dilediğiniz resmi seçip, mesajınızı yazarak oluşturacağınız TEV e-kartını, istediğiniz kişiye gönderiyorsunuz. Bu sayede hem sevdiklerinizin yeni yılını kutluyorsunuz hem de çocuklarımıza “okulda yeni bir gün” armağan ediyorsunuz.

Ayrıca, firmalar bağış karşılığı müşterileri ve personeli için toplu gönderimler yapabilecekler. (E-kart kampanyası kapsamında TEV’e yapılacak bağışlar vergi indirimine tabi olacaktır.)

 Yapı Kredi Portföy Yönetim, Microsoft, Garanti Bankası ana sponsorluğunda yapılan kampanyanın diğer sponsorları CWIZ, Anadolubank, İletişim sponsorları Best FM ve ekolay.net.
Kaynak: Hürriyet 14 Aralık 2006

 
Süper Teyze 359
Melih aniden ateşlenmiş, annesi de eve doktor çağırmıştı. Doktor çocuğu muayene etmek için  dinleme aletini çıkardı ve göğsünü dinlemeye başladı.Bunun üzerine küçük oğlan merakla sordu : - İ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.