Harry Potter yazarının rüyasına girdi
 

Çocuk romanı Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling, serinin son romanını yazmak için sıkı bir çalışma içine girdiğini belirterek, “geçen gece rüyasında kendisini Harry olarak gördüğünü” kaydetti.

Yazar J.K. Rowling, resmi internet sitesinde geçen Salı yazdığı mesajda, son romanı yazmak için sıkı çalıştığını, bazılarını 12 yıldır planladığı sahneleri yazarken “bazen heyecan bazen de sıkıntı duyduğunu” belirtti. Rowling, daha önce son kitapta serinin iki karakterinin öleceğini, hatta Harry’nin bile belki ölebileceğini ima etmişti.

 Rowling yıllardır kendisine Harry’yi hiç rüyasında görüp görmediğinin sorulduğunu belirterek, “Birkaç gece öncesine kadar yanıtım hep ‘hayır’dı. Birkaç gece önce destansı bir rüya gördüm. Rüyamda hem Harry idim, hem de kendim” dedi.

Rüyasında Harry olarak sihirli bir nesne olan “Horcrux”u aradığını, ama yazar olarak da bu nesnenin nerede olduğunu bildiğini belirten Rowling, aynı rüyada yıllar önce Harry Potter’ın ilk kitabını yazdığı kafedeki kadın ve erkek garsonları gördüğünü, garsonların 4 metre uzunluğunda cambaz ayaklıklarıyla yürüdüklerini ifade etti ve “Belki de kafeini azaltmalıyım” diye yazdı.

Harry Potter romanları dünya çapında 63 dilde 300 milyondan fazla satıldı.
Kaynak:Ntvmsnbc 21 Aralık 2006

 
Süper Teyze 25
Öğretmen o gün bütün sınıfı yüzme havuzuna götüreceğine söz vermişti.Sabah öğrenciler, mayo ve havlularını koydukları çantalarıyla geldiler sınıfa. Hepsi de çok mutlu ve heyecanlıydı .Ama öğretmen E devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.