Pitt ve Jolie, Noel’i mültecilerle geçirdi
 

Hollywood’un sıradışı çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt, Noel’i Kosta Rika’daki Kolombiyalı mültecilerle geçirdi. BM Mülteciler Yüksek Komiserliği’nden (UNHCR) yapılan açıklamaya göre, UNHCR’ın iyi niyet elçisi olan ünlü oyuncular Jolie ve Pitt, önceki gün geldikleri Kosta Rika’da, çocukların da aralarında bulunduğu bir grup mülteciyi ziyaret etti ve hediye dağıttı.

Mülteciler ve Kosta Rikalılarla çok güzel bir Noel geçirdiklerini belirten çift ayrıca, Kosta Rika hükümeti temsilcileriyle görüştü. Orta Amerika ülkesi Kosta Rika’da yaklaşık 11 bin 500 mülteci bulunuyor. Bu mültecilerin büyük kısmını, Kolombiya’daki solcu gerillalarla askerler arasındaki çatışmalardan kaçanlar oluşturuyor. Oscar ödüllü aktris San Jose’ye ulaştığında yaptığı açıklamada, "Kolombiyalı mültecilere ve yerlerinden edilen üç milyon insana Noel mesajımı, dünya tarafından unutulmadıklarını göstererek veriyorum" diye konuştu. Kolombiya’daki durumu çok büyük bir insani trajedi olarak niteleyen Jolie, buna rağmen uluslararası camianın bu soruna ilgisiz kaldığını söyledi.
Kaynak: Hürriyet 27 Aralık 2006

 
Süper Teyze 84
Şule banyoya girdiğinde kardeşi Lale’yi duşun altında buldu. Ama Lale’nin elinde bir şemsiye vardı - Neden duşun altına şemsiyeyle girdin ? diye sordu şaşkınlıkla. - Islanmak istemiyorum da devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.