Dreamgirls’ün yıldızı Beyonce
 

Film, televizyon, Broadway ve plak dünyasından ödül kazanmış birçok yıldızı biraraya getiriyor.

Akademi ödüllü aktör Jamie Foxx, süper star şarkıcı ve aktris Beyoncé Knowles ve en çok izlenen filmlerin yıldızı Eddie Murphy bu isimlerden birkaçı.

60’ların başından 70’lerin ortalarına kadar süren çalkantılı süreçte geçen ’Dreamgirls’, umut vaat eden ’The Dreamettes’ adlı müzik grubunu kuran Effie, Deena ve Lorrell adlarındaki üç kızın yükseliş hikayesini anlatıyor.

Jamie Foxx’un canlandırdığı hırslı menajer Curtis Taylor, bir yetenek yarışmasında keşfettiği kızlara, hayatlarının teklifini yaparak, onlara as sanatçı James ’Thunder’ Early’nin yardımcı sanatçıları olmalarını teklif eder.

Curtis, zamanla kızların görünüşlerinin ve seslerinin kontrolünü ele alır ve halkın büyük ilgisini uyandıran kızların sonunda ’The Dreams’ ismi ile anılmasını sağlar.

Eddie Murphy’nin bir yıldız olması da bir rastlantı sayılmaz, 45 yaşındaki ’Dreamgirls’ yıldızı, güldürme yeteneği ve çalışkanlığıyla, üne erken yaşta kavuşanlardan.

15 yaşında başladığı stand up showlarına 19 yaşında bir Saturday Night Live yıldızı olana kadar devam eden Eddie Murphy, beyazperdeyle 21 yaşında taşındı.

Beyazperdeyi dağlayan yıldızın ilk filmi 1982’de çekilen ’48 Saat’.

1984’te ’Sosyete Polisi’nde büyük başarı kaydeden ve kariyerinin daha başında üç yıla üç film sığdıran Murphy, aksiyon-komedi yıldızı oldu.

’The Golden Child’ ve ’Sosyete Polisi II’den sonra ’Coming To America’da ilk kez birden çok karakteri birlikte oynama şansı bulan Murphy, bu filmle büyük bir başarı kazandı.

Murphy, James ’Thunder’ Early rolünde ’Dreamgirls’ filmiyle dünyayı yine kasıp kavırmaya hazır görünüyor.

’Dreamgirls’, 23 Şubat’ta Türkiye’de gösterime girecek.
Kaynak: İnternetHaber 26 Aralık 2006

 
Süper Teyze 96
  İki iskelet aralarında konuşuyorlardı . Biri diğerine dert yandı : - Sorma yahu, kim bilir kaç kere denedim ama şu sigarayı bırakamıyorum  bir türlü ! Arkadaşı iskelet : -Boşvers devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.