2007’de bu filmler gişe rekoru kıracak
 

2007 yılında beyazperdeyi dev bütçeli devam filmleri adeta istila edecek. Aralarında Örümcek Adam, Karayip Korsanları, Shrek, Hannibal Lecter ve Harry Potter’ın da bulunduğu gişe rekortmeni filmler, yıl içinde devam filmleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Karayip Korsanları 3
 Geçen yılın gişe rekortmeni "Karayip Korsanları"nın gemisi 25 Mayıs 2007 tarihinde yeniden açılmaya hazırlanıyor. "Pirates of the Caribbean-At World’s End" (Karayip Korsanları - Dünyanın Sonunda) isimli filmde Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley, ikinci macerada ortadan kaybolan kaptan Jack Sparrow’un (Johnny Depp) bulunması için kolları sıvayacak.

Örümcek Adam 3
"Örümcek Adam" üçüncü macerasıyla 4 Mayıs 2007 tarihinde sinemalarda olacak. Örümcek Adam’ı yine Tobey Maguire’ın canlandıracağı bu sürükleyici yapım, serinin diğer halkaları gibi gişe rekorlarını zorlayacak. Columbia Pictures yapımı filmde, Maguire’ın rol arkadaşları, Kirsten Dunst ile James Franco olacak.

’SHREK 3’ de geliyor
Bataklığından çıkarak prensesiyle mutluluğu bulan yeşil dev Shrek de 2007’nin konukları arasında yer alıyor. "Shrek-3", 18 Mayıs 2007 tarihinde gösterime girecek. Shrek, kayınpederi kralın hastalanmasıyla kendini toprakların yeni vârisi olarak bulacak ve beraberinde birbirinden ilginç olaylar gelişecek.

Harry Potter’sız olmaz
Harry Potter serisinin beşinci halkası "Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı-Harry Potter and the Order of the Phonenix" de, 13 Temmuz’da seyirciyle buluşacak. Bu film, Harry Potter’ın Hogwarts Okulu’nda beşinci yılındaki maceralarını anlatıyor.
Kaynak:Milliyet 4 Ocak 2007

 
Süper Teyze 323
Oktay’ın ayakları yaşına göre fazla büyüktü. Bu durum, hem onu çok üzüyor hem de arkadaşlarının alaylarına hedef  oluyordu. Yine bir gün okuldan eve çok üzgün geldi ve annesine yakındı :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.