Başak Çocukları Hünerlerini Sergiliyor...
 

Başak Küftür ve Sanat Vakfı, 3 yıldan bu yana İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, sosyo- ekonomik düzeyi düşük ailelerin yaşadığı semtlerde hizmet vermektedir.
Vakfımız bünyesinde, yoksulluk ve yoksunluk içinde yaşamını sürdüren, eğitim ve sağlık hizmetlerinden yararlanmakta zorlanan, madde bağımlılığı, otekileşme, yabancılaşma, şiddete maruz kalma gibi riskler alımdaki çocuklara ve gençlere yönelik kurslar, atölye ve eğitim çalışmaları düzenlemektedir.

Kuruluşumuzdan itibaren, hizmet serdiğimiz hedef grup içinde önemli yer tutan dezavantajlı durumundaki zorunlu göç mağdurlarına yönelik birçok kurs açtık; birçok proje yürüttük.
Kuruluşumuzdan bu yana düzenlediğimiz kültürel ve sanatsal atölye çalışmalarından tiyatro, resim, seramik, modern dans, yaratıcı drama, pandomim, folklor, origami, bağlama, gitar, solfej, satranç ve oyuncak yapım atölyelerine topîam 462 kişi katıldı.

Geçtiğimiz yıllarda açtığımız, resim ve seramik atölyelerine devam eden yaratıcı Başak Çocukları’nın sanatla rehabilitesini ilke edinmiş gönüllü eğitmenlerinin eşliğinde ürettikleri eserlerinin sergilendiği 2 resim ve seramik sergisi oldukça ses getirdi.

Şimdi çocuklarımız 3.sergilerine hazırlanıyor; Vakfımızın gönüllü eğitmeni SİBEL Akkulak denetiminde gerçekleştirilen
Plastik sanatlar biriminin sergi açılışında siz değerli basın mensuplarını ve sivil toplum kuruluşları ve sanatsever dostlarını da yanlarında görmek istiyorlar.

Saygılarımızla,
Başak Kültür ve Sanat Vakfı
Tarih: 13 01.2007 Saat; 14 00
Yer; Başak Kültür ve Sanat Vakfı Etkinlik salonu
İletişim için: Derya GÜNDOĞDU
Tel: 0216 540 24 62

 
Süper Teyze 262
Sertaç okulun en sert öğretmenlerinden biriyle yolda karşılaşmıştı . Öğretmen sert bir sesle çıkıştı : - Beni selamlamadan önce, ellerini pantolonunun cebinden çıkarmalısın delikanlı ! Sertaç  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.