‘Tanrı Bizden Sıkıldı’
 

Hollywood’un en popüler çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’in destek verdiği Afrika belgeseli ‘Tanrı Bizden Sıkıldı’ büyük ilgiyle karşılandı.

Afrika’daki göçmenlerin sıkıntılarını anlatan ‘Tanrı Bizden Sıkıldı’ (God Grew Tired of Us) adlı filmin Los Angeles’taki galası büyük ilgi gördü. filme destek verenlerin başında ünlü çift Angelina Jolie ve Brad Pitt de yer alıyor. Yapımcılığını Pitt’in üstlendiği belgesel film, geçen yıl Sundance Film Festivali’nde Jüri ve Seyirci Özel Ödüllerini kazanmıştı.

Hollywood’un son dönemdeki en popüler çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, Afrika kıtasının sorunlarına dikkat çekmek için destek verdikleri kampanyalarla da dikkat çekiyor.

Sık sık Afrika’yı ziyaret eden çift, Kara Kıta’daki sıkıntıları anlatan ‘Tanrı Bizden Sıkıldı’ adlı belgeselin, önemli destekçilerinden.

Film, Sudanlı 3 yetim gencin mülteci kamplarında birkaç yıl geçirdikten sonra ABD’de yeni bir yaşama başlamalarının öyküsünü anlatıyor.

Pitt, Afrika’daki sorunlara eğilmeyi sürdüreceklerini vurguladı:
“Sorunlu bölgelere gidip oradaki insanların acılarını gördüğünüzde ne kadar şanslı olduğumuzu ve tüm insanların eşit olması gerektiğini daha iyi anlıyoruz. Ayrıca bu konuya dikkat çekmemiz gerektiğini farkediyoruz.”

Belgeselin gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Brad Pitt, California’daki Palm Springs Film Festivali’nde de, farklı kültürler arasındaki iletişim eksikliğini anlatan ‘Babil’ filminin diğer oyuncularıyla birlikte En İyi Performans Ödülü’ne layık görülmüştü.
Kaynak: Ntvmsnbc 11 Ocak 2006

 
Süper Teyze 83
Emrecan oturma odasında birlikte televizyon seyrettikleri sırada babasına sordu : - Babacığım sence hangimiz kadınlardan yana daha dertliyiz ? Babası şaşırdı : -Ne demek istiyorsun oğlum ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.