Olimpiyat Albümünde Bir Tek Tarkan Var
 

2004 Atina Olimpiyatları’nın resmi albümünde dünyanın ünlü şarkıcılarıyla birlikte Türkiye’den sadece Tarkan şarkı söyleyecek. Albüm 12 Temmuz’da satışa sunulacak.

EMI MÜzik’in hazırladığı "Unity" (Birlik) isimli albümde, dört kıtadan, 15 ayrı ülkeden en tanınmış pop sanatçıları buluştu.

Albüm’de Tarkan’ın yanı sıra, Lenny Kravitz, Sting, Destiny’s, Child, Avril Lavigne ve Kadim El Sahir, birer şarkı söyleyecek.

TARKAN, ALMATALILARI COŞTURDU

Ünlü pop sanatçısı Tarkan, Kazakistan’ın Almatı kentinde dün gece bir konser verdi.

Türkiye’nin tanıtımını amaçlayan konser, Kazakistan’da faaliyet gösteren Türk şirketleri Bravo ve Turkuaz grubu ile Kazakistan-Türkiye İşadamları Derneği (KATİAD) tarafından, bazı yerel şirketlerin  desteğiyle düzenlendi.

Medev adlı spor ve eğlence tesislerinde, Kazakistan’ın Ulutav grubundan sonra sahneye çıkan Tarkan, iki saate yakın bir süre boyunca seslendirdiği parçalarla Almatılıları coşturdu.  Hafta içi olması ve bilet fiyatlarının yüksek olmasına karşın konsere ilgi yoğundu. Tarkan’ın konser verdiği tesislere giden yolda tıkanma nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Kaynak: Hürriyet 26 Mayıs 2004
 

 
Süper Teyze 52
Yaramaz Baykal okuldan yeni dönmüş, annesiyle sohbet ediyordu : - Biliyor musun anne, bu gün öğretmen bir kardeşim daha olup olmadığını sordu. - Tek çocuk olduğunu söyledin mi peki ? - Tabi söyle devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.