Maddox ve Zahara’ya daha düşkün
 

Angelina Jolie, Elle dergisine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Shiloh’nun şanslı bir bebek olduğunu, evlat edindiği Maddox ve Zahara’ya daha düşkün olduğunu söyledi.

Şöhrete dair: İnsanların bana ilgi göstermesinden her zaman rahatsız oldum, kendimi hep kötü hissetim. Bir insanın sadece filmlerde oynadığı için bu derece büyük ilgi görmesi bence doğru değil.

Çocukları: Maddox ve Zahara’ya daha fazla düşkünüm. Çünkü onlar çok zor şartlarda dünyaya gelip, hayatta kalmayı başardılar. Shiloh ise şanslı bir bebek olarak dünyaya geldi. Doğduğu andan itibaren ayrıcalıklıydı. Kendi çocuğum olduğu için Shiloh’ya diğerlerinden daha fazla ilgi göstermiyorum. Hepsi benim çocuklarım.

Brad Pitt’i değiştirdi mi?: İkimiz de aynı kafada olduğumuz için bir araya geldik. Yani sonradan aynı düşünceleri paylaşmaya başlamak gibi bir durum söz konusu değil. Aslında, Brad’in beni değiştirdiği söylenebilir. Çünkü hamile kalmayı planlamamıştım. Brad, gerçekten harika bir baba. Aynı zamanda anlayışlı ve akıllı bir adam. Dünyada yaşanan bir olay gündeme gelip bu konuda neler yapabileceğimizi tartışmaya başlayınca, Brad içgüdüsel olarak hemen harekete geçmek ister.

Nerede yaşamak istiyor: Yaşayacağım ülkenin neresi olacağı o kadar da önemli değil. Afrika’da ya da Asya’da hiç bilinmeyen bir yere de yerleşebilirim. Yeter ki orada çocuklarıma uluslararası eğitim verecek bir okul olsun. Tabii Amerika’da her zaman yaşayabileceğim bir evim olmalı. Sonuçta bu ülkede çalışıyorum.

Aile olmak: Biz kesinlikle çok ama çok kalabalık bir aileye sahip olmak istiyoruz. Bu isteğimizi hemen gerçekleştirmeye kalkışmak çılgınca bir fikir gibi görünebilir. Ancak eğer 10 çocuk sahibi olmak istiyorsak elimizi çabuk tutup bu işi gençliğimizde halletmemiz gerekiyor.
Kaynak: Hürriyet 16 Ocak 2006

 
Süper Teyze 78
Can annesiyle birlikte bir restaurantta öğle yemeği yiyordu. Aniden bağırmaya başladı : - Çorbamda sinek var ! Çorbamda sinek var ! Garson koşarak geldi : - Lütfen yavaş çocuğum ! Böyle ba devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.