Yarıyıl tatili yarın başlıyor
 

İlköğretim ve ortaöğretim okullarında okuyan öğrenciler yarın karne alacak. 2006-2007 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, yarın sona eriyor. Yaklaşık 14 milyon öğrenci ile 600 bine yakın öğretmen iki haftalık yarıyıl tatiline başlayacak.

2006-2007 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, yarın sona eriyor. Yaklaşık 14 milyon öğrenci ile 600 bine yakın öğretmen iki haftalık yarıyıl tatiline başlayacak.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sincan’daki Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu’nda düzenlenecek törende, öğrencilerin karne heyecanını paylaşacak. Çelik, bu törenin ardından Çorum’a gidecek ve burada yapılacak karne dağıtım törenine katılacak.

İlköğretim okullarında okuyan öğrencilere yarın, karneleriyle birlikte velilerine iletmek üzere birer mektup da verilecek. İlköğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan mektupta, yenilenen ders programları ve yeni uygulamalara ilişkin bilgilere yer verilerek, çocuklarının başarısı için velilere önerilerde bulunuluyor.
Kaynak:Hürriyet 25 Ocak 2006

 
Süper Teyze 41
İki baba oturmuş ailelerinden, çocuklarından konuşuyorlardı. Birinin oğlu, okulun en tembel öğrencilerinden biriydi. Hani şu ‘ çift dikiş gidiyor’ dediklerinden ! Diğer baba sordu : - Okullar bitin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.