Yüzüklerin efendisi bilgisayar oyunu çıkıyor.
 

Sinema filmleri büyük ses getiren J.R.R. Tolkien’in ünlü roman üçlemesi "Yüzüklerin Efendisi"nin bilgisayar oyunu 24 nisanda piyasaya çıkacak.

Bilgisayar oyunu şirketleri Turbine ve Midway Games’in piyasaya süreceği oyun, "Yüzüklerin Efendisi Online: Angmar’ın Gölgeleri" (The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar) adını taşıyor.

Oyunun yaratıcıları, Yüzüklerin Efendisi’nin ilk online bilgisayar oyununun "Orta Dünya"yı kitaba bağlı olarak "yeniden yarattığını" ve oyuncuların binlerce sanal karakter yaratabileceklerini kaydetti.

Ancan Tolkien’in 1954 ve 1955 yıllarında yayımlanan üçlemesinin bütün ayrıntılarını bilen Yüzüklerin Efendisi hayranları, oyunun Tolkien’in "gerçek dünyasını" yansıtabileceğinden kuşkulu.

Bilgisayar oyunlarının incelenip değerlendirildiği en önemli sitelerden "GameSpot.com"a yazan bir yorumcu, "Bir oyunu oynamadan önce değerlendirmek zor, ama bu oyunun gerçek Yüzüklerin Efendisi gibi olmayacağını hissediyorum" ifadesini kullandı.

Oyuncular, şeytanın güçleri ile savaşmak için Yüzüklerin Efendisi anlatısındaki 4 iyi ırkı, yani insanlar, elfler, hobitler ve cücelerin özelliklerini kullanarak kendi karakterlerini yaratabilecekler, ancak ana rollerden birini üstlenemeyecekler. Oyuncular "düşmanın orduları" ile savaşta ana karakterlere yardımcı olmak için kendi yarattıkları karakterleri kullanacaklar.

Oyuncular ayrıca devasa çayırlarda seyahat etmek için at kiralayabilecekler.

Oyunun ilk versiyonlarına bu ay başında göz atma imkanı verilen değerlendirmeciler, sayısal Orta Dünya’nın zengin ayrıntılara sahip manzaraları ve mimarisi ile grafik olarak güzel bir dünya olduğunu belirtti.
Kaynak:Hürriyet 25 Ocak 2007

 
Süper Teyze 395
Matematik öğretmeni Duygu’ya sordu : -Tabii ki hayır, dedi küçük kız. Babam her zamanki gibi hepsini tek başına yaptı !    devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.