Sezen Aksu’dan Avrupa konseri
 

SEZEN Aksu önceki akşam İstanbul Kültür Sanat Vakfı ve Kulsan Vakfı işbirliği ile düzenlenen Turkey Now Festivali kapsamında Amsterdam’da bir konser verdi.

Olağanüstü akustiği ile Avrupa’nın sayılı salonlarından biri olan 2 bin 200 kişi kapasiteli Concertgebouw Konser Salonu’nu dolduran izleyiciler farklı bir Sezen konserine tanık oldular. Aksu’ya şef Arjen Tien yönetimindeki Hollanda’nın en iyi pop-caz orkestrası olan Metropolitan Orkestrası ve Ozan Doğulu yönetimindeki Türk sanatçılardan oluşan sekiz kişilik saz ekibi eşlik etti. Biletleri aylar öncesinden tükenen salon tıklım tıklım doluydu. Seyircilerin yarısı Hollandalı yarısı Türk’tü.

Konserine Gülümse adlı parçasıyla başlayan Aksu, aralarında Sen Ağlama, Dört Günlük Bir Şey, 1945, Belalım’ın da olduğu eski parçalarının ağırlıklı olduğu 12 şarkısını seslendirdi. İstanbul İstanbul Olalı adlı şarkısında Aksu’ya bütün salon eşlik etti ve Dansöz Dünya parçasında ise vokalisti Nurcan Eren sahnede kısa bir dans gösterisi yaptı.

Aksu konser sonunda bis parçası olarak da Ozan Doğulu’nun piyanosu eşliğinde Yalnızlığım’ı seslendirdi.
Kaynak: Hürriyet 31 Ocak 2007

 
Süper Teyze 96
  İki iskelet aralarında konuşuyorlardı . Biri diğerine dert yandı : - Sorma yahu, kim bilir kaç kere denedim ama şu sigarayı bırakamıyorum  bir türlü ! Arkadaşı iskelet : -Boşvers devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.