Eskiden kendime acıyordum
 

Tutku Oyunları’ndaki etkileyici performansıyla kariyerinde beşinci kez Oscar’a aday gösterilen Kate Winslet, In Style dergisine konuştu. Winslet; "Eskiden kendime acımakla vakit geçiriyordum.

Şimdilerde ruh halimi düzeltmem sadece bir saatimi alıyor" diyor. İşte bu röportajdan ilginç bölümler:

n Şanslıyım çünkü yıldızların dünyasına, kırmızı halıların serildiği etkinlikler dışında katılmak zorunda kalmıyorum.

n Oscar kazanmayı çok istiyorum ama hayatımda en önem verdiğim şey ailem. Geçenlerde kızım Mia, arabada bana "Anne senin yemeklerine bayılıyorum." dediğinde çok mutlu oldum. Demek ki yemekleri benim yaptığımın farkında.

n Herkes onu (Sam Mendes) klasik eğitimli bir akademisyen sanıyor ama onun kadar beni güldüren kimse olamaz.

n Daha fazla çocuk sahibi olmayı umuyorum. Belki bir, belki iki tane daha. Tanrım, gerçekten daha fazla çocuk istiyorum.

n Kendimi bir işe adadığım zaman, sonuna kadar giderim. Aynı aşk konusunda olduğu gibi, birine bağlandığımda o benim nefes alma nedenim haline gelir.

n Benim hiçbir zaman kilo problemim olmadı. Bazen gereğinden az, bazen de gereğinden fazla yediğim olmuştur. Ancak vücudumla ilgili takıntılarım yok. Eğer estetik yaptırırsam eşim benden ayrılacağını söylüyor.

n Aldığım son ciddi karar risk almamak.

n Geçen yıl Golden Globe ödül töreninde, hayranı olduğum Meryl Streep’le tanışınca ona "Sizi o kadar beğeniyorum ki, şu anda dudaklarınızdan öpebilirim" dedim. Bazen aklıma geleni, o anda yapma huyum var. Evet kesinlikle böyle bir çılgın huyum var ve bu kimi zaman eşimi deli ediyor.

n Magazin dergilerinin evime girmesi yasak. Çünkü magazin dergileri anoreksik bir kuşak yetiştiriyor. Bazen öyle zayıf kızlar görüyorum ki, yanlarına gidip, "Bir şeyler yemende sakınca yok, hadi ye lütfen" demek istiyorum.
Kaynak: Hürriyet 7 Şubat 2007

 
Süper Teyze 218
Yavru tarla faresi bir gece annesiyle birlikte yürüyüşe çıkmıştı. Tatlı tatlı sohbet ederek yürürlerken, başlarının üzerinden bir yarasanın uçtuğunu gördüler. Yavru fare çok heyecanlandı : - İşte devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.