Engellilerin minik serçesi
 

Birçok derneğin yardım gecesinde ücret almadan konser veren, yardım kampanyalarına özel albümler hazırlayan Sezen Aksu, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV) için sahnedeydi. Aksu’nun hiçbir ücret talep etmediği konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi. Biletleri 50 ile 100 YTL’den satılan konserde Aksu, şarkılarının yanı sıra esprileriyle de seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Geliri engelli vatandaşlara yönelik rehabilitasyon merkezinin inşaatı için harcanacak olan konserde, Aksu’yu görüntülemek isteyen seyircilerin fotoğraf makineleri içeri alınmadı.

Sadece 2 sponsor
Konseri izlemeye gelenler arasında konserin sponsorlarından biri olan işadamı Sadettin Saran da vardı. Saran konseri 7 yaşındaki kızı Lal ile birlikte ön sıradan izledi. TÜREV Basın Yayın ve Kültür Müdürü Gencer Genç, "Maalesef istediğimiz desteği göremedik. Kurtlar Vadisi Terör dizisi çıktı ve bütün sponsorlar oraya yönlendi. Bir tek Aytaç firması ve Saran’ın firması Radyo Time bize destek verdi. Diğer işleri kendi çabalarımızla yaptık" dedi.
Kaynak: Milliyet 12 Şubat 2007

 
Süper Teyze 424
 Ayça ve Zeynep sohbet ediyorlardı. Ayça gözlerini kocaman kocaman açarak arkadaşına sordu : - Yani sen şimdi gerçekten burçlara inanmadığını   mı söylüyorsun Zeynep ? Küçük kız baş devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.