Polis galası
 

Başrollerini Haluk Bilginer, Özgü Namal, Ragıp Savaş ve Sermiyan Midyat’ın paylaştığı "Polis" filminin galası, önceki akşam Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki AFM Sinemaları’nda yapıldı. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği filmde Haluk Bilginer, Musa Rami adlı bir polisi canlandırıyor.

Film, mesleğinin zirvesinde bir cinayet masası polisi olan Musa Rami’nin (Haluk Bilginer) kendisinden 40 yaş küçük üniversite öğrencisi Funda’ya (Özgü Namal) olan aşkı ve ünlü mafya ailesi İzmitliler’in Rami Ailesi’ne yönelik bitmek bilmeyen tehditlerini konu alıyor.

Galaya eşi Aşkın Nur Yengi ile birlikte katılan Haluk Bilginer, "Çok güzel bir film oldu. Çok değişik ve ilginç bir film oldu. Beğenen olur beğenmeyen olur ama biz yaptığımız işten çok mutluyuz. Böyle bir filmin içinde olmaktan ben kendi adıma gurur duydum. Film, seyircinin ezberini bozacak. Çok güzel bir senaryoda, çok güzel bir karakteri oynadım" diye konuştu.

Hararet ile tavsiye ediyorum

Filmde eşini çok beğendiğini belirten Aşkın Nur Yengi, yeni dünyaya gelen bebekleri hakkında ise, "Bebek çok iyi. Anne olmak çok güzel ve müthiş bir duygu. Bu arada filmin yönetmeni Onur Ünlü’yü kutluyorum. Haluk zaten baştan sona çok iyiydi. Herkes çok iyiydi filmde. Hararet ile tavsiye ediyorum filmi" diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet 15 Şubat 2007

 
Süper Teyze 49
İki baba konuşuyorlardı. Biri sordu : - Oğlunun okuldaki durumu nasıl ? Sevilen bir öğrenci mi ? - Maalesef hayır ! dedi diğeri. Veli toplantılarına her seferinde değişik bir isimle katılmak zorun devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.