Kalbimiz sokakta
 

Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği (BGD) sokak ve barınaklardaki hayvanlara daha iyi bir ortamda yaşam hakkı vermek için "Kalbimiz Sokakta Atıyor " kampanyası başlattı.

Kampanyaya ünlü sanatçılar da hayvanlarıyla birlikte poz vererek katkıda bulunuyor. Kampanyanın öncelikli amacı, masum hayvanların hayatta kalması için gerekli bilinç ve toplumsal gücün oluşmasına katkıda bulunabilmek olan BGD’nin, ikinci amacı, "Uzun vadeli bir ölüm sürecine" mahkum edilen hayvanların yaşam koşullarını mümkün olan en kısa sürede iyileştirmek.

BÜYÜK DESTEK:

MFÖ, Sertab Erener, Teoman, Levent Yüksel, Yaşar, Keremcem, Athena ve Yonca Evcimik’in hayvanlarıyla poz vererek destek oldukları kampanya, sanatçılar aracılığıyla toplumu, sokak hayvanlarının çektiği acılara karşı duyarlı olmaya davet ediyor. Toplumda farkındalık yaratma hedefi taşıyan bu kampanyada, "Benim de yapabileceğim bir şeyler mutlaka vardır" diyenler, BGD’ye (0216) 449 90 51-52-53 no’lu telefondan veya http://www.barinak.gen.tr internet adresinden ulaşabillirler.
Kaynak: Hürriyet  19 Şubat 2007

 
Süper Teyze 59
Selim yine derse geç kalmıştı. Öğretmeni azarladı : - Okula geç kalmak çok kötü bir alışkanlık Selim. Bizden özür dilemen gerekiyor ! Selim şaşkındı : -Neden öğretmenim ? Babam her zaman öğ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.