Oscar’da gerisayım başladı
 

79. Oscar ödül töreni için, tarihi Kodak Tiyatrosu önünde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ünlülerin geçit yapacağı kırmızı halı töreninin yağmur engeline takılmaması için dev şemsiyeler ile önlem alınacak.

Tüm dünyada milyonlarca seyirciye ulaşan kırmızı halı ve ödül törenine ev sahipliği yapan Kodak Tiyatrosu önünde son hazırlıklar sürüyor. Tören öncesi hayranı oldukları ünlüleri birkaç saniyeliğine de olsa görmek isteyen milyonlarca turist Los Angeles’a akın etmeye başladı.

Akademi ödülleri olarak da adlandırılan ve 24 dalda verilen Oscar ödülleri için 3 bin 300 kişiye davetiye gönderiliyor. Törenin kamera arkasında da yaklaşık 300 kişilik dev bir ekip görev alıyor. Ödül alan heyecanlı yıldızları en çok zorlayan ise teşekkür konuşmalarını 45 saniye içine sığdırma zorunluluğu oluyor.

Törenin bu yılki sunucusu Amerikalı talk-showcu Ellen Degeneres. Gecenin en büyük sürprizlerinden biri ise ünlü şarkıcı Celıne Dion’un ilk kez törende seslendireceği yeni şarkısı olacak.

79. Oscar ödül töreni , pazarı pazartesiye bağlayan gece NTV’den de canlı olarak izlenebilecek.
Kaynak: İnternet Haber 20 Şubat 2007

 
Süper Teyze 316
Çiftçinin küçük oğlu Hasan, koşarak bahçede çalışan babasının yanına geldi ve : - Babacığım, sana bir şey sorabilir miyim ? dedi. - Elbette oğlum, dedi adam çalışmaya devam ederek. Sor bakalım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.