Bol parmak
 

Yeni Zelanda’nın Auckland Kenti’nde yaşayan bir yavru kedinin tam 26 parmağı var. Normalde her patide 5 parmağı bulunması gerekirken Extra isimli kedinin, ön patilerinde yedi parmağı arka patilerinde ise 6 parmağı var.

Extra, tırmalama dozunu diğer kedilere oranla aşırıya kaçırınca farklı bir şeyler olduğunu sezen kedinin sahibi aile, hayvanın ekstradan 6 parmağını olduğunu fark ettiler. Extra’nın sahibi Kaelene Gerrard, "Onunla oynamak isterken boks eldivenleri giymek zorundasın. Aşırı derecede tırmalıyor. Annesi normal bir kediydi, anneanne kedinin ise her patisinde 6 parmak vardı. Ancak 7 parmaklı kedi duymadım" şeklinde konuştu. Kedinin çok iyi tırmandığı ve çok hızlı koştuğu belirtilirken uzmanlar daha önce bu tip olaylarla karşılaştıklarını ancak 26 parmağa sahip kedi görmediklerini belirttiler.
Kaynak: Hürriyet 23 Şubat 2007

 
Süper Teyze 470
Önder okul dönüşü annesinin hazırladığı ikindi kahvaltısını yerken müjdeyi verdi : - Biliyor musun anneciğim, bu gün öğretmen beni tahtaya kaldırdı. Sözlü yaptıktan sonra da iki konuda çok başarı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.