800 bin öğrenciye ücretsiz atlas
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Doğan Burda Dergi Yayıncılık işbirliğiyle hazırlanan 800 bin atlas, ilköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılıyor.

TÜRKİYE’NİN deprem, harita, eğitim ve coğrafik bilgi detaylarının yer aldığı 150 sayfalık Türkiye Coğrafya Atlası’nın dağıtım töreni Beylikdüzü Koç İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Doğan Burda Dergi Yayıncılık Genel Yayın Koordinatörü Yeşim Denizel Boratav ile Atlas Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özcan Yüksek katıldı.

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın dünya standartlarında bir eğitim alabilmesi için eğitime verdiğimiz destek hız kesmeden devam ediyor" dedi. Yüksek de, "Sadece ders geçmek için değil, dünyanın da dersini geçmesi için bu atlası tekrar tekrar incelemeliyiz. Coğrafya, bir ders olmaktansa yaşam biçimimiz olmalıdır" dedi.
Kaynak:Milliyet 28 Şubat 2007

 
Süper Teyze 239
Z eynep çukulataya bayılıyordu ! Bir gün annesine dedi ki : Eğer bir sihirbaz olsaydım,her şeyi çukulataya çevirirdim. Masaları, koltukları,arabaları,halıları,perdeleri !  Sonra da yavaş yava devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.