İnsanoğlu geleceğini yok ediyor
 

Amerikalı bilim adamlarına göre, başta Çin’de olmak üzere, dünyada artan fildişi talebi yüzünden dişleri için öldürülen Afrikalı fillerin soyu tehlikede.

Washington Devlet Üniversitesinde türlerin korunması merkezinin müdürlüğünü yapan Samuel Wasser, Batılı ülkelerin 1989’da fildişi karaborsasına son vermek amacıyla kabul edilen konvansiyonu uygulatmak için çaba göstermemesi halinde bu türün yok olacağı uyarısında bulundu.

Wasser, fildişi ticaretini yasaklayan 1989 tarihli uluslararası konvansiyonun yürürlüğe girmesinden beri fillerin katlinin 2006’da eşi benzeri görülmedik biçimde arttığına işaret ederek, geçen yıl yetkililerin 24 tona yakın kaçak fildişi ele geçirdiğini anlattı.

Tüm dünyadan buı tür haberler geldikçe şu soruyu akıllara geliyor: İnsanoğlu hem doğayı hem de doğayı birlikte paylaştığı hayvanları yokederek, kendi elleriyle geleceğini mi yok ediyor?
Kaynak: İnternet Haber 27 Şubat 2007

 
Süper Teyze 219
Genç kadın,bir sahil kasabasında tatil yapmaya karar vermiş ve pansiyonları tek tek dolaşarak bütçesine uygun bir oda aramaya başlamıştı. Saatler geçtiği halde bir oda bulamadı. Yorgun argın kapısın devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.