79. Oscar ödülleri
 

Ünlü Amerikalı yönetmen Martin Scorsese, 40 yılı aşkın sanat yaşamında ilk Oscar ödülünü kazanırken, kendisine Oscar getiren "The Departed" filmi de, bu yılın en çok ödül kazanan filmi oldu ve geceden 4 ödülle ayrıldı. 79. Oscar Akademi ödülleri, sahiplerini buldu.

Los Angeles’daki Kodak Theatre’da düzenlenen törende en iyi film ödülüne "The Departed", en iyi yönetmen ödülüne Martin Scorsese layık görüldü. En iyi kadın oyuncu ödülü "Queen" filmindeki rolüyle Helen Mirren’e verilirken, en iyi erkek oyuncu kategorisinde, "The Last King Of Scotland" adlı filmde eski Uganda diktatörü İdi Amin’i canlandıran başrol oyuncusu Forest Whitaker ödülün sahibi oldu.

5 dalda Oscar’a aday gösterilen The Departed, bunlardan dördünü kazandı. The Departed, Scorsese’ye en iyi yönetmen ödülünü getirmenin yanı sıra en iyi film, en iyi uyarlama senaryo ve en iyi kurgu dallarında da Oscar ödüllerinin sahibi oldu.
Kaynak: Sabah 28 Şubat 2007

 
Süper Teyze 300
Arda ve Ada okumayı çok seven iki arkadaştılar. Okudukları kitapları değiştirmekten,sonra da onlar üzerine sohbet etmekten çok hoşlanırlardı. Bir gün Arda , Ada’ya sordu : - Son okuduğumuz kitapt devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.