Oscar canavarı yine iddialı
 

Çektiği her film olay olan, Oscar canavarı yönetmen Steven Spielberg, yine çok iddialı...

Total Film dergisi, usta yönetmenin "Lincoln", "Indiana Jones 4" gibi vizyona girmesi merakla beklenen yeni filmleri hakkında önemli bilgiler verdi. İşte dev bütçeli filmler hakkında birinci ağızdan en taze bilgiler.

Jurassic Park 4

Steven Spielberg, yapımcılığını üstlendiği, 2008 yılında vizyona girecek olan "Jurassic Park 4" hakkında şunları söylüyor: "Filmin yönetmenliğini Joe Johnston yapacak. Üçüncü filmi de o yönetmişti. Bir kez daha başarılı olacağına eminim. Özellikle o uçağa yapılan saldırı sahnesini çektiği için onu kıskandığımı hatırlıyorum."

Indiana Jones 4

22 Mayıs 2008 tarihinde vizyona girecek olan filmde Indiana Jones’u yine Harrison Ford oynayacak. Natalie Portman ve Sean Connery kadroda rol alması kesinleşen diğer isimler. Spielberg, "Indiana Jones 4" için iddialı konuştu: "Gelmiş geçmiş en iyi Indiana Jones filmini yapacağımdan emin olduğum sürece, filmin geleceği güven altında. David Koepp ile anlaştık. Kendisi çok yetenekli bir senarist."

Lincoln

Ünlü Amerikan Başkanı Abraham Lincoln’ü Liam Neeson’ın canlandıracağı yapım hakkında Spielberg ser veriyor sır vermiyor: "Şu anda senaryosu yazılıyor. Ekim ayında çekimlerine başlayacağım." Lincoln, 2008 yılında vizyona girecek.

Interstellar

2009’da vizyona girmesi beklenen "Interstellar" hakkında Spielberg; "Ünlü fizikçi Kip Thorne’un teorileri üzerine bir film bu. Yıllarca bu teoriler üzerine kitaplar okudum. Bu projenin beni çekmesinin en büyük sebebi, babamın da bir çeşit astrofizikçi olması" diyor.

Transformers

Ülkemizde 6 Temmuz’da vizyona girecek olan yapım hakkında Spielberg yine çok iddialı: "Muhteşem bir film oldu. Robot karakterler etrafta dolaşıyor ve savaşıyor, yani aralarında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Micheal Bay’in kamerasıyla neler yapabileceğine daha önce hep birlikte tanık olmuştuk."
Kaynak: Hürriyet 6 Mart 2007

 
Süper Teyze 161
Küçük Ada heyecanla annesine koştu : - Anneciğim bak ! Bahçede dört tane böcek yakaladım. İkisi dişi, ikisi de erkek ! - Aferin oğlum, dedi annesi. Peki cinsiyetlerini nereden biliyorsun ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.